Berita Semasa Malaysia — Malaya Times

Berita semasa Malaysia terkini dan terbaru. Blog berita dan info semasa Malaysia yang terbaik terkini dan top di Malaysia.

Konsert Bruno Mars pada hari mengundi

PEMINAT Bruno Mars merasa sedih terhadap konsert penyanyi itu di Kuala Lumpur yang kebetulan pada hari sama mengundi pada 9 Mei depan.

konsert bruno mars malaysia

Bagaimanapun penganjur konsert tersebut, PR Worldwide menerusi laman Facebook page kami meminta agar penyokong kami bersabar dan menantikan pengumuman rasmi terhadap perkara itu.

"Terima kasih atas semua rakyat malaysia yang teleh menyokong kami,, dan panggilan telefon yang direka oleh konsert Bruno Mars yang akan jatuh pada hari yang sama mengundi.

"PR Worldwide akan membuat kenyataan rasmi tidak lama lagi," tulis wakil syarikat itu di Facebook.

Pada Selasa, Pengerusi Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR), Tan Sri Mohd Hashim Abdullah "PR Worldwide akan memberi kenyataan yang rasmi tidak lama lagi," tulis wakil syarikat itu di laman Facebook.

Baca lebih lanjut di mengumumkan hari untuk pembuangan undi bagi Pilihan Raya Umum Ke-14 (PRU14) akan diadakan pada 9 Mei.

Konsert Bruno Mars 24K Magic World Tour bakal diadakan di Axiana Arena, Bukit Jalil dan kesemua 12,000 tiket telah pun habis dijual.